1342691740Untitled-2.jpg
  Cultuurladder Brielle - nieuwsbrief

Op www.cultuurwebbrielle.nl vindt u de cultuurladder, de culturele agenda van Brielle.
Als u elke week op de hoogte gehouden wilt worden van wat er allemaal te doen is op het gebied van kunst en cultuur in Brielle, schrijft u zich dan hier in voor de 'Cultuurladder - nieuwsbrief'.
 

 

[NEWS_DOMAIN]
 

Cultuurladder week 47

Geachte heer / mevrouw,

Eergisteren is hier in DukdalfBRES in het kader van de Week van de Ouderen het dementiemeubel onthult en het aanschuifkoor geweest. Komende woensdag gaan we dit verdiepen met de ontroerende, positieve voorstelling, 'Moeder mag niet dood'. Het klikt een beetje cru, deze titel, maar theatermaker en actrice Minou Bosua probeert hiermee het negatieve beeld rondom 'oud zijn' in onze samenleving ter discussie te stellen. Samen met haar moeder Jopie (87) schetst ze een portret van hen samen, gecombineerd met dans. Echt een bijzondere voorstelling, die u eigenlijk moet zien. Het is woensdag 20.30 uur, en Briellenaren betalen slechts 15 euro inclusief drankje (door een bijdrage van de Brielse penning).

Expositie Kunstkring in Brielle 
Het Rode Kruisgebouw is nog eventjes in gebruik van Kunstkring Voorne. Daarom houden zij hier nog één expositie: de reizende expositie 'Horizon'. De galerie is deze maand nog te bezoeken op zaterdagen en zondagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Jubileumvoorstelling De Komedianten
In de Gaffelaar wordt vanavond (vrijdag) en morgen een klucht opgevoerd door toneelvereniging De Komedianten: De Vloek Van Toetang en zijn Amon'. Met 50 jaar ervaring als vereniging moet dat goed komen. Dat wordt weer lachen, gieren, brullen. 

Workshop Prentenboekdans
Dreumessen en peuters kunnen morgenochtend mee doen met deze workshop van de Bibliotheek. Met behulp van attributen, oefeningen en muziek wordt het verhaal van het prentenboek Vriendjes tot leven gebracht. 

Ronald Giphart en Elizabeth van Driel signeren
Bij boekhandel Hoofdstuk Eén kunt u morgen tussen 11.30 en 12.30 uur terecht om o.a. het boek Alle Tijd door bekend schrijver Ronald Giphart te laten signeren. Om 13.30 uur volgt de Brielse Elizabeth van Driel met háár boek 'Onderweg naar jou'.

Aan Tafel Met... de schrijver van Floris!
Morgenavond kunt u aan tafel met Jaap Kooimans, die het boek Floris schreef en de laatste was die Rutger Hauer interviewde. Onder genot van vijf gangen bij Restaurant Bogeys luistert u naar hem en schuift hij bij u aan tafel.

BREStheater
In BREStheater komt morgenavond cabaretier Anne Neuteboom, een frisse millenial met keihard positivisme. Zondagavond volgt de BRESfilm 'Todo Los Saben', met bekende acteurs Penélope Cruz en Javier Bardem. Voor maar 5 euro kunt u genieten van de film die de opening vormde van het Cannes filmfestival vorig jaar.

Alle details van bovenstaande vindt u weer in de Cultuurladder:
>> Cultuurladder <<

Ik wens u weer alle goeds toe voor het komend weekend.

Met vriendelijke groet,

Carry Maria klein Gunnewiek
Stichting Kunst en Cultuur Brielle
Postbus 108, 3230 AC Brielle
t 0181 41 33 97
e webmaster@kunstencultuurbrielle.nl
www.cultuurwebbrielle.nl
www.levedevestingbrielle.nl
(dinsdag en vrijdag)

[NEWS_MAIL] | [NEWS_DOMAIN]
[NEWS_DOMAIN]