1342691740Untitled-2.jpg
  Cultuurladder Brielle - nieuwsbrief

Op www.cultuurwebbrielle.nl vindt u de cultuurladder, de culturele agenda van Brielle.
Als u elke week op de hoogte gehouden wilt worden van wat er allemaal te doen is op het gebied van kunst en cultuur in Brielle, schrijft u zich dan hier in voor de 'Cultuurladder - nieuwsbrief'.
 

 

[NEWS_DOMAIN]
 

Cultuurladder week 45

Geachte heer/ mevrouw,

Afgelopen week hoorde ik dat het Visserijmuseum te Zwartewaal nog één weekend wordt opengesteld dit jaar: het komend weekend. Dat is natuurlijk heel leuk, mocht u nog niet geweest zijn. U kunt morgen en overmorgen tussen 13.00 en 17.00 uur terecht. U kunt dan ook gelijk naar de nieuwe expositie van Kunstkring Voorne.

Vanavond (vrijdagavond) zijn de Partizanen weer in BREStheater. Vanuit de nabije toekomst kijken de heren terug op de trends, hypes en omgangsvormen van onze huidige tijdsgeest. De uitvergrote realiteit die de mannen schetsen blijkt soms even confronterend als grappig. Morgenavond kunt u naar Mart Hillen In Concert: een rasmuzikant die één gitaar kan laten klinken als een hele band. Heel uniek.

Morgen (zaterdag) heeft de Sint-Catharijnekerk ook iets moois georganiseerd: zij gaan speciaal open voor Allerzielen. Tussen 14.00 uur en 19.00 uur kunt u een kaarsje aansteken voor een overleden dierbare. Heel fijn dat deze mogelijkheid er nu is.

Morgenmiddag 15.00 uur kunt u ook naar de opening van de expositie in de Sjoel: schilderen van Cees van der Elst en Gerard Sikma.

Zondagochtend kunt u naar een inspiratiezondag in het gebouw van de Vrijzinnigen Brielle e.o.. Wouter Blokhuis gaat vertellen over zijn boek 'Inge's laatste reis' met als subtitel "Een zorginstelling is geen pindakaasfabriek". Een blik achter de voordeur van een verpleeghuis.

Zondagmiddag is het Muziek in de Kamer. Fantastisch natuurlijk dat het evenement wederom helemaal is uitverkocht. Mocht u een passe-partout hebben weten te bemachtigen: geniet er heel erg van!

Zondagmiddag kunt u ook naar een hele leuke voorstelling van toneelgroep Sint-Leonardus hier in DukdalfBRES. De enthousiaste spelers gaan aan de grote schoonmaak. Dat belooft flink lachen. U koopt kaarten via de toneelvereniging zelf.

Volgende week start er een cursus 'Improviseren kun je leren' voor volwassenen in DukdalfBRES en ook een theatercursus voor kids tussen 7 en 12 jaar. Woensdag kunt u in de Infirmerie 's middags naar een koffiePLUSmiddag over Rembrandt en 's avonds naar een vertoning van een opera van Mozart.

Alle details vindt u weer in de Cultuurladder:
>> Cultuurladder <<

Ik wens u weer een heel goed weekend toe!

Met vriendelijke groet,

Carry Maria klein Gunnewiek
Stichting Kunst en Cultuur Brielle
Postbus 108, 3230 AC Brielle
t 0181 41 33 97
e webmaster@kunstencultuurbrielle.nl
www.cultuurwebbrielle.nl
www.levedevestingbrielle.nl
(dinsdag en vrijdag)


Een kijkje in het visserijmuseum te Zwartewaal

Lachen bij toneelgroep Sint-Leonardus

[NEWS_MAIL] | [NEWS_DOMAIN]
[NEWS_DOMAIN]