1342691740Untitled-2.jpg
  Cultuurladder Brielle - nieuwsbrief

Op www.cultuurwebbrielle.nl vindt u de cultuurladder, de culturele agenda van Brielle.
Als u elke week op de hoogte gehouden wilt worden van wat er allemaal te doen is op het gebied van kunst en cultuur in Brielle, schrijft u zich dan hier in voor de 'Cultuurladder - nieuwsbrief'.
 

 

[NEWS_DOMAIN]
 

Cultuurladder week 44

Geachte heer/ mevrouw,

Alweer is de week omgevlógen! Vindt u niet of valt het voor u wel mee?

Volgende week donderdag houdt Leo Arkenbout van de Historische Vereniging De Brielse Maasmond een lezing over de nieuwe special ‘Van chaos tot Bloei, het stormachtige begin van Maerland en Den Briel’. Vandaar de afbeelding hiernaast. Aanvang van deze avond is 20.00 uur. Het is in de raadzaal van het stadhuis en de toegang is gratis. Zeer interessant lijkt me!

In BREStheater zijn twee leuke activiteiten vandaag en morgen. Vanavond (vrijdagavond) om 19.00 kunt u uw (klein)-kinderen van 6 jaar en ouder bij BREStheater afzetten voor de leuke grappige voorstelling van \'De Hippe Gasten\': Doe mij maar een liedje speciaal. Vooraf kunnen ze ook, als ze dat willen, een patatje eten met de band. Morgenavond is het de beurt aan cabarettalent Kasper van der Laan, onder andere bekend van tv-programma\'s Padoem Patsss en Rambam.

Zondagmiddag is er in de Sjoel een bijzondere herdenking: op deze dag worden de Joodse families uit de regio herdacht die 77 jaar geleden werden weggevoerd naar de Duitse vernietigingskampen en daar werden omgebracht. Er zal voor ieder van hen een kaars worden aangestoken. 

Komende dinsdag is het zover: het bijzondere concert van het jongenskoor uit Kiev dat speciaal naar Brielle komt op uitnodiging van de Catharijne cantorij. Het is een gratis concert en samen met de Cantorij zingt het jongenskoor zowel afzonderlijk en gezamelijk een afwisselend repertoire.

Volgende week woensdag wordt in de Infirmerie de film naar het boek “De Kinderwet\" van Ian McEwan vertoond. Tijdens deze editie van Boek & Film kunt u ook weer het boek met de film vergelijken.

Donderdag start in DukdalfBRES een basiscursus voor digitale fotografie en kunt u dus naar de lezing \'Van chaos tot bloei, het stormachtige begin van Maerland en Den Briel\'. 

Alle details over bovenstaande vindt u weer in de Cultuurladder:
>> Cultuurladder <<

Ik wens u weer een heel fijn weekend toe.

Met vriendelijke groet,

Carry Maria klein Gunnewiek
Stichting Kunst en Cultuur Brielle
Postbus 108, 3230 AC Brielle
t 0181 41 33 97
e webmaster@kunstencultuurbrielle.nl
www.cultuurwebbrielle.nl
www.levedevestingbrielle.nl
(dinsdag en vrijdag)


\"\"

\"\"

[NEWS_MAIL] | [NEWS_DOMAIN]
[NEWS_DOMAIN]