1342691740Untitled-2.jpg
  Cultuurladder Brielle - nieuwsbrief

Op www.cultuurwebbrielle.nl vindt u de cultuurladder, de culturele agenda van Brielle.
Als u elke week op de hoogte gehouden wilt worden van wat er allemaal te doen is op het gebied van kunst en cultuur in Brielle, schrijft u zich dan hier in voor de 'Cultuurladder - nieuwsbrief'.
 

 

[NEWS_DOMAIN]
 

Cultuurladder week 43

Geachte heer/ mevrouw,

Vanochtend had ik contact met Jan en Petra van boekhandel Hoofdstuk Eén waar woensdag de kaartverkoop van Muziek in de Kamer gestart is. Wat denkt u? Alle passepartouts binnen twee dagen verkocht! Het is wel vaker voorgekomen dat ze snel uitverkocht waren, maar zó snel! Maar, met Carel Kraayenhof als één van de artiesten kan het ook eigenlijk niet anders.

Cabaret in BREStheater
Vanavond (vrijdagavond) kunt u in BREStheater terecht voor een cabaretvoorstelling van het jong talent Alex Ploeg, 'een zelfverzekerde jongen die het ook allemaal niet weet'. Dat wordt weer een leuke avond uit. Zaterdagavond en zondagmiddag speelt Het Groot Niet Te Vermijden in BREStheater met hun afscheidsvoorstelling. Die van zaterdagavond was al enige tijd uitverkocht, waardoor onze directeur een succesoptie heeft geboekt voor de zondag. Op het moment dat ik dit schrijf zijn hier ook nog maar enkele kaarten voor.

Jeugdfilm in de herfstvakantie
Volgende week woensdagmiddag kunt u uw (klein-)kind naar DukdalfBRES brengen voor de leuke en leerzame Disneyfilm 'Vaiana'. Volgende week vrijdagavond is er ook iets leuks: kids vanaf 6 jaar kunnen naar de band 'Hippe gasten' met 'Doe mij maar een liedje speciaal' en vooraf met de band een patatje eten. Dat wordt heel leuk voor ze.

Week van de Ouderen
Schrijf het vast in uw agenda: van 13 t/m 20 november organiseren de partners in DukdalfBRES een 'Week van de Ouderen' met speciale activiteiten, zoals het aanschuifkoor, een bijzondere ontroerende theatervoorstelling rondom het thema ouder worden en het leven vieren, een badpakkenverkoop en gratis koffie en thee voor ouderen die meedoen aan de Aquasporten in het zwembad. U hoort hier nog meer over.

Alle details over culturele evenementen de komende weken (en dat zijn er nogal wat) vindt u in de Cultuurladder:
>> Cultuurladder <<

Ik wens u een heerlijk weekend toe.

Met vriendelijke groet,

Carry Maria klein Gunnewiek
Stichting Kunst en Cultuur Brielle
Postbus 108, 3230 AC Brielle
t 0181 41 33 97
e webmaster@kunstencultuurbrielle.nl
www.cultuurwebbrielle.nl
www.levedevestingbrielle.nl
(dinsdag en vrijdag)Volgende week woensdag in de theaterzaal 
van DukdalfBRES: Vaiana!

[NEWS_MAIL] | [NEWS_DOMAIN]
[NEWS_DOMAIN]