1342691740Untitled-2.jpg
  Cultuurladder Brielle - nieuwsbrief

Op www.cultuurwebbrielle.nl vindt u de cultuurladder, de culturele agenda van Brielle.
Als u elke week op de hoogte gehouden wilt worden van wat er allemaal te doen is op het gebied van kunst en cultuur in Brielle, schrijft u zich dan hier in voor de 'Cultuurladder - nieuwsbrief'.
 

 

[NEWS_DOMAIN]
 

Cultuurladder week 42

Geachte heer / mevrouw,

Het herfstweertje geeft weer lekkere geuren, naar buiten gaan is daarom heerlijk nu, ondanks de regen. Je krijgt door het naar buiten gaan ook juist weer zin in evenementen als Muziek in de Kamer, waarbij je van huis naar huis loopt en in de warme, gezellige huiskamers van Brielle geniet van mooie, ontroerende, intense en bijzondere concertjes. Vanaf volgende week woensdag kunt u passepartouts kopen á €30 bij Boekhandel Hoofdstuk Eén voor zondag 3 november. Via deze link kunt u vast kijken wat dit jaar de line-up is.

Vanmiddag, zoals ik u afgelopen dinsdag al gemaild heb, is de opening van het Visserijmuseum te Zwartewaal. Als u niet bent uitgenodigd voor het officiële gedeelte kunt u alsnog komen kijken, tussen 16.00 en 20.00 uur staan de deuren voor u open en kunt u ook op de begane grond de expositie van de Kunstkring over visserij gaan zien. 

Vanavond (vrijdagavond) is er ook het concert van de Sea Sound Big Band samen met het Westlands dameskoor FOcalicious hier in DukdalfBRES. Dit belooft een concert te worden van hoge kwaliteit. Ik kan dat zeker zeggen, want de big band staat onder leiding van onze eigen Rob Catlender die vanuit de werkgroep van onze stichting de programmering van het Big Band Festival doet. Een kaartje kost €10 en is nog te bestellen via deze link. (aan de deur misschien ook nog per pin, maar op is op).

Morgen (zaterdag) zijn er twee evenementen in de binnenstad. U kunt mee lopen met de storytrail stadswandeling én er is een interessante lezing over de correspondentie van Johan de Witt. De lezing wordt gegeven door Dr. Ineke Huysman, onderzoeker op de geschiedenisafdeling aan het Huygensinstituut. Zij documenteerde de afgelopen jaren duizenden brieven van Johan en een aantal van zijn broer Cornelis.

Morgenavond en zondagmiddag kunt u naar een toneelvoorstelling van toneelgroep TIOS, genaamd 'Maf, Maffer, Maffia'. Een heuse klucht onder regie van Debby Koolman, dus dat belooft wat als u van lekker lachen houdt. 

Aanstaande zondag is het weer genieten geblazen in 't Kont van het Paard. Folkgroep Pekel treedt hier namelijk weer op. 

Zondagavond is er weer een zangdienst in de Sint-Catharijnekerk, met deze keer het Christelijk Gemengd Koor "Groote Lindt" uit Zuidland en het Christelijk Gemengd Koor "Omnia cum Deo".

Zondagavond kunt u ook komen genieten van de mooie filmhuisfilm 'Shoplifters' hier in DukdalfBRES. Bekijk de trailer vast via deze link om te kijken of deze film naar uw smaak is.

Het Groot Niet Te Vermijden kent u vast. In BREStheater is hun voorstelling altijd uitverkocht, net als dit keer (volgende week zaterdag). Het is hun afscheidsvoorstelling en vanwege het grote succes is deze voorstelling afgelopen week bijgeboekt op zondag 20 oktober om 15.00 uur. Omdat er veel mensen op de wachtlijst stonden is de zaal alweer voor meer dan de helft gevuld, maar u kunt er dus nog bij zijn.

Alle details vindt u weer in de Cultuurladder:
>> Cultuurladder <<

Ik wens u (én mezelf ;)) een heerlijk weekend toe.

Met vriendelijke groet,

Carry Maria klein Gunnewiek
Stichting Kunst en Cultuur Brielle
Postbus 108, 3230 AC Brielle
t 0181 41 33 97
e webmaster@kunstencultuurbrielle.nl
www.cultuurwebbrielle.nl
www.levedevestingbrielle.nl
(dinsdag en vrijdag)[NEWS_MAIL] | [NEWS_DOMAIN]
[NEWS_DOMAIN]