1342691740Untitled-2.jpg
  Cultuurladder Brielle - nieuwsbrief

Op www.cultuurwebbrielle.nl vindt u de cultuurladder, de culturele agenda van Brielle.
Als u elke week op de hoogte gehouden wilt worden van wat er allemaal te doen is op het gebied van kunst en cultuur in Brielle, schrijft u zich dan hier in voor de 'Cultuurladder - nieuwsbrief'.
 

 

[NEWS_DOMAIN]
 

Gloednieuw Visserijmuseum

Geachte heer/ mevrouw,

Aangezien het belangrijk is en u komend vrijdag wellicht niet tijdig de Cultuurladder nieuwsbrief onder ogen krijgt, stuur ik u vandaag deze extra nieuwsbrief.

Aanstaande vrijdag is er de opening van het Visserijmuseum in Zwartewaal aan de Bernisserdijk 24. 
De presentatie op de eerste verdieping van het rijksmonument vertelt over de geschiedenis van de visserij van Zwartewaal. Aan de hand van historische voorwerpen, interactieve onderdelen, films, audio en teksten wordt de bezoeker ondergedompeld in de wereld van vissersschepen, riviervisserij, verwante beroepen, het leven aan boord, en meer. Ook is er aandacht voor het historische pand zelf, een voormalig nettenpakhuis en zeilmakerij. De informatie wordt zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.

Op de tweede verdieping van het pand is, naast werkplekken voor de collectie-registratoren, een geheel nieuw depot ingericht. Op de begane grond bevindt zich de galerieruimte Kunst in uitvoering van Kunstkring Voorne.

Op vrijdag 11 oktober is speciaal ter gelegenheid van de opening het museum voor publiek geopend van 16.00 tot 20.00 uur.

Het museum zal daarna voor publiek toegankelijk zijn van april tot en met oktober op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 13.00 - 17.00 uur.

Wellicht zie ik u daar vrijdag.

Met vriendelijke groet,

Carry Maria klein Gunnewiek
Stichting Kunst en Cultuur Brielle
Postbus 108, 3230 AC Brielle
t 0181 41 33 97
e webmaster@kunstencultuurbrielle.nl
www.cultuurwebbrielle.nl
www.levedevestingbrielle.nl
(dinsdag en vrijdag)[NEWS_MAIL] | [NEWS_DOMAIN]
[NEWS_DOMAIN]